Sansemættet marked | 101115

About

Dagen starter med en svømmetur og så en omgang stegte æg, røget laks og en rest salat fra i går. En moden ananas skåret ud i orangegule tern. Kaffe og planlægning af dagen. Klokken lidt i otte trisser jeg hen gennem Thao Dien på en spektakulær lille tur — passerer fire internationale skoler, bliver overhalet af hundredvis af familier, husdyr og farvestrålende ting stablet op på larmende knallerter, spankulerer ned gennem en kilometerlang allé af palmetræer, der skygger for imponerende pastelfarvede palæer, krydser gennem en lille park og legeplads ud mod floden, snuser rundt på et stort overdækket madmarked, hvor de lokale gaderestaurantejere kyndigt orienterer sig rundt i det tilrøgede halvmørke mellem stærke lugte, mangfoldige teksturer og strålende farver.

Så spændende er det hele, at jeg til sidst må spæne tilbage og sætte mig til rette ved spisebordet. Med en kop kaffe og en dragefrugt. Hm… godt med et lille skud af indtryk før arbejdsdagen går i gang. Det er sin sag at holde fokus rettet på skærmen når poolen og verden lokker uden for de store vinduer. Heldigt at jeg har et motiverende job:)

Først på aftenen holder jeg en pause og cykler hen til et nyåbnet craft beer-sted for at mødes med min ven. Det er mørkt, men stadig 32 grader varmt. Drikker en IPA i det hyggelige, åbne rum, hvor mange unge mennesker tilsyneladende kommer alene for at hænge ud og sludre. Vi sludrer med, så længe det tager at drikke øllen, og går så hjem og laver mad, arbejder videre for at matche engelsk og amerikansk tid, før vi kan holde fyraften på taget ved midnatstid.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s