Homework & Homehygge | 091115

About

Perfekt morgen. Vågner tidligt og går ned for at træne. Jeg er helt alene i fitnesscentret, så jeg kan give den gas med burpees og walking lunges uden at bruge energi på at være nervøs for om nogen skal synes jeg ser kikset ud. Belønningen for en halv times Kayla er en svømmetur i poolen. Lytter til Melvyn Braggs berolingende stemme på In Our Time og drikker pulverkaffe. Spiser havregryn. Går ned og får en af sikkerhedsvagterne til at praje en taxi. Jeg bliver sat af ved Dolphy, den lille hippe indie-kaffebiks med en opsigtsvækkende knaldblå facade, der ligger og lokker midt på hovedgaden, og min kæreste kører videre ind til sit kontor i District 1. Jeg sidder udenfor, hos Dolphy, og betragter scooterlivet mens jeg sipper sin dobbelte espresso. Jeg får et stempelkort. Køber stort ind i det økologiske supermarked og en buket liljer til vores nye vase af en af de mange blomsterhandlere langs vejen.

Super arbejdsdag fra hjemmekontoret — den ene halvdel af spisebordet — med masser af kaffe og udsigt til poolen.

Lang eftermiddagsgåtur rundt om spidsen af den halvø, Thao Dien udgør. Klatter af grimhed, rod, snusk, fattigdom… blander sig med klatter af eksklusiv luksus… hvordan opfører man sig? Hvordan lærer man? Hvad er det vigtigt at lære? Absurd krummelurisk og imponerende arkitektur (lidt farvestrålende art deco møder fornem fransk kolonistil møder overdådig Disney-romantik møder minimalistisk futurisme) mellem faldefærdige, sjuskede stråhytter… Sveden løber af mig i de 32 graders novembervarme.

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s